Header afbeelding

Terrasoverkapping

Bent u opzoek naar een schitterende zonwering waar u elk seizoen gebruik van kunt maken? Een terrasoverkapping heeft de mogelijkheid om in elk seizoen van het jaar gebruikt te worden. Als tweede mogelijkheid kunt u kiezen voor een serre. Hier kunt u heerlijk vertoeven als het zonnetje schijnt, maar ook als het flink regent of waait. U kunt fijn genieten met een extra wooncomfort. Eveneens blijven uw terrasmeubelen het gehele jaar door goed beschermt door de terrasoverkapping. Zo kan het gehele jaar door uw terras blijven staan, waardoor u er optimaal gebruik van kunt maken. Wij bieden u onderandere terrasoverkappingen van Ambiance en Weinor.

Een terrasoverkapping wordt ten allen tijde op maat gemaakt. U kunt een keuze maken van vaste glazen wanden of een praktische schuifwand. Dit zijn een paar voorbeelden maar u kunt kiezen uit talloze opties. Als extra’s kunt u een elektrische terrasverwarming of een verlichting laten toepassen. Of maak gebruik van een zonweringssysteem dat onder het dak wordt gemonteerd. Dit zijn één van de vele uitrustingen die uw terrasoverkapping compleet maken.

Onderhoud en Installeren

Bij de installatie van een terrasoverkappingen moet zaak zijn dat de wanden waterdicht worden gemonteerd. Zo kunnen er in de toekomst vele problemen worden voorkomen. Wilt u weten wat de beste manier is om uw terrasoverkapping te onderhouden? Ga naar het kopje ‘onderhoud’ voor verder informatie

Graag verwelkomen wij u in onze showroom gevestigd in Amsterdam en tonen wij u graag ons gehele assortiment.