zonwering

Zonwering opmeten in Amsterdam

U woont in Amsterdam en u wilt een zonwering achter of voor uw raam. De keuzes in model, stof en materialen zijn gemaakt. En nu moet het worden ingemeten. Wij, Heko-Becewe, weten hier alles vanaf.


Laat zonwering inmeten

Goede zonwering is een investering in uw woning en wooncomfort. Deze investering wilt u niet op een verkeerde maat laten maken. Dan mag u van uw partner waarschijnlijk wel op zoek naar een andere woning en dan kunt u weer van vooraf aan beginnen! En dat wilt u toch niet? Wij komen het graag professioneel bij u inmeten. Met geavanceerde meetapparatuur zorgen wij ervoor dat de zonwering op de millimeter nauwkeurig past. En wanneer hij niet past zorgen wij voor een nieuwe. Dat is pas service en scheelt u het risico op een relatiebreuk!

Toch zelf zonwering inmeten?

Alle gekheid op een stokje, u wilt toch zelf de zonwering inmeten? Houd dan rekening met de volgende zaken:

  • Screens en rolluiken: bepaal de plaats van de geleiders, op het kozijn, muur of er tussenin? Meet dan de exacte ruimte van de buitenkant van de geleiders. De maat de de geleiders is afhankelijk van het product wat u heeft gekozen.
  • Knikarmscherm: een knikarmschem mag zo breed als mogelijk ingemeten worden. Door de flauwe hoek van het doek kan er namelijk zijdelinks nog zon binnenvallen. Let hierbij wel op het opdraaimechanisme, dat dit nog goed bereikbaar is.
  • Rolgordijnen, vouwgordijnen: wilt u die op het kozijn of op de muur plaatsen? Meet dan de exacte afstand en geef dit door. Wij zullen het rolgordijn inclusief mechanisme op maat maken.
  • Shutters: nu komen we toch echt weer terug bij het feit dat dit een vak apart is.

  • Inmeet Tip: voor alles wat u tussen de muren op het kozijn wilt plaatsen. Meet bovenaan, in het middens en onderaan het kozijn. Haal vervolgens 0,5cm van de kleintje maat af. Er is in een huis namelijk nooit iets recht, zegt onze stukadoor altijd.


    Gratis inmeten

    Omdat we meerdere malen hebben benoemd dat inmeten een vak apart is willen we dit ook bewijzen. Wij komen het graag bij u inmeten. Als u de zonwering dan ook bij ons bestelt dan is het inmeten helemaal gratis! Meer weten? Neem contact met ons op.